Laden . . .

Wie zijn wij

Wij zetten de medewerkers op één…

Wat kun je van ons verwachten

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Met elkaar maken we met liefde elke dag waardevol. Voor onze cliënten, en ook voor elkaar.

DSV heeft een Protestants Christelijke achtergrond. Wij staan open voor iedereen. Liefde is voor ons een belangrijke inspiratiebron. Iedere medewerker is uniek en doet ertoe. De cultuur is bij ons laagdrempelig en je mag bij ons zijn wie je bent. We zijn open naar elkaar en kijken naar elkaar om. Bij DSV zijn de lijnen kort. Je kunt snel en gemakkelijk contact maken met je collega’s. Bij DSV werken wij iedere dag met bijna 800 collega’s op een prettige en informele manier samen. Onze bestuurder is gewoon Jan en je kunt gemakkelijk bij hem naar binnen lopen. Bij ons heb je plezier. Wij verrassen, inspireren en waarderen elkaar. Zo voel jij je al snel thuis.

DSV heeft vier locaties in Katwijk, Rijnsburg en Lisse. Iedere locatie heeft een eigen sfeer, die past bij de omgeving en de mensen die er wonen. Om de locaties heen bieden we thuiszorg in de wijken. Wij vinden voor jou altijd wel een plek bij DSV waar jij naar je zin kunt werken.

Bij DSV sta jij op één!

  • Bij ons heb je plezier. Wij verrassen, inspireren en waarderen elkaar. Onze locaties zijn fijn om in te werken.
  • We hebben een open houding. We luisteren naar je en leren van elkaar. Jouw mening en ideeën doen er toe.
  • Onze lijnen zijn kort. We gaan allemaal informeel met elkaar om.
  • Wij dagen je uit je talent iedere dag in te zetten. Als je wilt en het kan, dan geven wij je ruimte om te ontwikkelen.
  • Wij zijn flexibel en denken mee over een goede balans tussen je werk- en privé leven.
  • Onze vrijwilligers zien wij als onze collega’s. Wij hebben hen keihard nodig.

Passen onze kernwaarden bij jou?

Liefde

Je hebt liefde voor jezelf, je collega, je cliënt en voor je netwerk.

Plezier

Je krijgt energie van je werk en doet dit met plezier. Je bent betrokken en trots op je werk.

Samen

Je hebt oog voor je collega’s. Als een collega hulp nodig heeft dan sta je klaar voor die collega. Je durft te delen, te vragen en te ontvangen.  Zo maken we elkaar sterker en beter.

Vakmanschap

Je daagt jezelf uit om meester in je vak te zijn. Je houdt je kennis en vaardigheden op peil. Verantwoordelijkheden die je krijgt pak je met beide handen aan.

Ruimte voor ontwikkeling

DSV is volop in ontwikkeling. Dit geldt ook voor onze medewerkers. Wij zien je talent en helpen je dit verder te ontwikkelen. We willen inspelen op de zorg van de toekomst. Dit doen wij door extra aandacht te geven aan vakmanschap. Bij DSV hebben we oog voor ontwikkeling van al onze medewerkers. Als je het wilt en het kan, dan geven wij je de ruimte om te ontwikkelen.

Of dit nu is in de vorm van een opleiding, workshop, stage of training: bij ons kun je je verder ontwikkelen.

Ben jij benieuwd naar onze opleidingen of stages? Of direct al leren en werken in de praktijk?

Neem dan een kijkje op onze pagina opleidingen en stages!

Positieve gezondheid

Wij werken vanuit positieve gezondheid. Daarbij vinden we eigen regie van de medewerkers belangrijk. We geloven in preventie en denken vanuit wat wel kan.

Wij zijn flexibel en denken mee over een goede balans tussen je werk- en privéleven. Vitaliteit en werkplezier staan voorop. Gezonde medewerkers ervaren meer werkplezier. Daarom letten we met elkaar op een goede gezondheid en een fijn werkklimaat. We ondersteunen om jouw persoonlijke vitaliteit te vergroten. Dat doen we onder andere door leuke activiteiten die jij als medewerker zelf kan bedenken en uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een salsa workout, een badmintoncompetitie of een gave wandeltocht met een grote groep collega’s.

Mooi werk met collega’s om op te bouwen

We betrekken elkaar bij hoe wij ons werk het beste kunnen doen. We werken vanuit liefde voor het leven. Samen zijn we sterker en beter.

Samen met jouw collega’s kijk je naar mogelijkheden in plaats van naar onmogelijkheden. Je helpt en ondersteunt de cliënten om hun leven zo te leiden zoals zij dat willen. Hierbij hoort maatwerk voor de cliënt. Dit maakt het werk vaak zo mooi en dankbaar. Samen met je collega’s zorg je elke dag weer voor een waardevolle dag.

 

Lees de verhalen

Vragen over vacatures, opleidingen of werken bij DSV?

Onze recruiter Jacco van der Plas staat voor je klaar!