Laden . . .

Opleidingen en stages

Ontdek jouw pad naar groei en ontwikkeling in de zorgsector met onze opleidingen en stages!

Leren in de praktijk

Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om een opleiding te volgen. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot Helpende, Verzorgende IG/MZ, MBO of HBO Verpleegkundige volgen. Wat je ook kiest, je hebt zelf regie over je eigen opleiding en ontwikkeling.

Begeleiding voor jou op maat

Tijdens je opleiding sta je er zeker niet alleen voor. Het ervaren opleidingsbureau van DSV is er voor jou om begeleiding op maat te bieden. Onze enthousiaste praktijkopleiders staan iedere dag voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Samen maken wij jouw studie tot een succes!

Waardevol Vernieuwend Onderwijs

Waardevol Vernieuwend Onderwijs (WVO) is een flexibel leer-werktraject, waarbij studenten een baan in de ouderenzorg combineren met leren; studenten kunnen lesonderdelen volgen terwijl zij al direct aan het werk zijn in de zorg. Daarnaast krijgen ze samen met andere studenten digitaal en klassikaal les. Dat kan op verschillende niveaus, van mbo tot hbo. 

WVO is er voor mensen die net van school komen, voor mensen die al een zorgdiploma hebben én voor mensen die uit een (totaal) andere branche komen en zich graag laten omscholen voor de ouderenzorg. Het aanbod is een samenwerking van zorgorganisaties ActiVIte, DSV, LIbertas Leiden en WIJdezorg en onderwijsorganisaties mbo Rijnland en Windesheim Hogeschool.

Sinds de start van het traject zijn al honderden nieuwe zorgmedewerkers via WVO met veel plezier aan de slag gegaan binnen de ouderenzorg. Het leer-werktraject biedt ook veel mooie mogelijkheden om verder te groeien in je vak of te specialiseren als je al werkt binnen de ouderenzorg.

Tijdens je opleiding maak je kennis met verschillende doelgroepen en afdelingen die jou een brede indruk van je toekomstige werkzaamheden geven. Hier staat de relatie met de bewoner en het welzijn op de eerste plaats. Je leert hoe je zorg levert die aansluit bij wat écht belangrijk is voor een bewoner en de familie.

Help jij mee de verpleeghuiszorg en de thuiszorg vernieuwen?
Klik op de onderstaande knop en ga direct naar onze vacature!

‘’Mijn advies: Maak een goede planning’’

Suzan Isler
Student Verzorgende IG

Stages

Naast de verschillende opleidingen is het mogelijk om bij DSV stage te lopen. Zo kun je bijvoorbeeld stage lopen in de zorg, maar ook binnen de administratieve afdelingen, communicatie of beleid.

Bij DSV streven we naar een win-winsituatie, waarbij stagiairs waardevolle ervaring opdoen en gelijktijdig bijdragen aan de verbetering van de ouderenzorg. Als je geïnteresseerd bent in een stage bij DSV, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Klaar voor een nieuwe stap of heb je vragen?

Onze Coördinator Opleidingen Miranda staat voor je klaar!