Laden . . .

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger beteken jij iets bijzonders in het leven van onze ouderen.

Vrijwillig op maat

Bij DSV geloven we in vrijwilligerswerk op maat. We waarderen en koesteren jouw unieke talenten en interesses als vrijwilliger. Of je nu graag een gezellig praatje maakt, spelletjes speelt of juist praktische ondersteuning biedt, er is altijd een plek voor jou om van betekenis te zijn. Samen creëren we een warme en betrokken omgeving voor onze cliënten.

Waarom vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij DSV biedt een bijzondere ervaring vol voldoening en waardevolle momenten. Je krijgt de kans om een ​​positief verschil te maken in het leven van ouderen en hen een glimlach te bezorgen. Bovendien maak je deel uit van een hechte gemeenschap waarin we elkaar ondersteunen en inspireren. Jouw inzet als vrijwilliger wordt gewaardeerd en je hebt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien.

‘’Wat is het fijn om op mijn eigen manier een bijdrage te leveren aan de samenleving!’’

Naam Achternaam
Verzorgende IG

Aan de slag als vrijwilliger

Wil jij ook deel uitmaken van ons team van betrokken vrijwilligers? Bij DSV is er altijd plaats voor enthousiaste mensen die hun tijd en talent willen delen. Of je nu ervaring hebt in de zorg of niet, we verwelkomen iedereen met open armen. Samen kijken we naar jouw wensen, beschikbaarheid en interesses, zodat we een passende vrijwilligersrol kunnen vinden. Het maakt niet uit of je nu een paar uur per week, maand of jaar beschikbaar bent, jouw bijdrage maakt een verschil.

Klaar om iets moois te creëren en waardevolle momenten te beleven? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij als vrijwilliger het leven van onze cliënten kunt verrijken. Samen zorgen we voor een liefdevolle omgeving waarin iedereen telt.