Laden . . .

Werken op locatie

Ga aan de slag bij Wonen met Zorg binnen één van onze mooie locaties. Samen met jouw collega’s geef jij kleur aan de dag.

Wonen met Zorg

Wil jij werken op één van onze locaties? Je bent van harte welkom!
DSV heeft vier locaties in de gemeenten Katwijk en Lisse. Dit zijn Duinrand in Katwijk, Salem en Vlietstede in Rijnsburg en Rustoord in Lisse. Hier bieden wij Wonen met Zorg.

Bij Wonen met Zorg geven wij ondersteuning, hulp en zorg aan bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag (PG) of lichamelijke zorgvraag (somatiek). Onze dagbesteding zorgt dagelijks voor veel leuke en afwisselende activiteiten. Daarnaast is er op onze locatie Vlietstede een kleinschalige hospice.

Samen met jouw collega’s ondersteun jij onze bewoners in het dagelijks leven op de locatie. Hierbij verleggen wij de focus van zorg naar leven. Dit betekent dat jij samen met ons kijkt naar mogelijkheden. Zo kunnen onze cliënten zo lang mogelijk genieten van het leven.

Een werkomgeving waar je blij van wordt

Bij DSV kom je in een warme werksfeer. Er zijn veel mogelijkheden om op locatie te werken. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer die past bij de mensen die er wonen. Of je nou bij ons in de zorg, welzijn of bij vastgoed en facilitair werkt, wij vinden altijd wel een plek die bij jou past in een fijn team. Werkplezier vinden we belangrijk en samen met jouw collega’s op de locatie maak je elke dag waardevol. Voor jezelf, je collega’s, onze cliënten en iedereen om ons heen.

DSV heeft mooie locaties om in te werken. Duinrand, Vlietstede en Rustoord zijn helemaal nieuw en duurzaam gebouwd en beschikken over de modernste faciliteiten. Ook Salem zal helemaal nieuw gebouwd worden op een prachtige plek in de duinen van Katwijk. Hiervoor zijn de plannen in volle gang. Bij iedere DSV locatie vind je een prachtige tuin om van te genieten. Zowel voor de bewoners als voor de vrijwilligers en voor jou als medewerker. De ondersteunende diensten van DSV zijn gevestigd in een bijzonder visserijpand aan de haven in Katwijk.

Mogelijkheden bij Wonen met Zorg

Bij Wonen met Zorg kun je aan de slag binnen verschillende zorg- en welzijnsfuncties.
In onze locaties vind je onder andere helpenden, verzorgenden IG, verpleegkundigen en kwaliteitsverpleegkundigen in de zorg. Dag en nacht staan we klaar voor onze bewoners, zowel op de afdeling PG als somatiek.

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je kunt op verschillende niveaus instappen en zelfs al starten met zonder zorgdiploma in de rol van Medewerker Welzijn. Wie je ook bent en wat je ook doet op de locatie, samen maken we elke dag waardevol.

 

 

 

Lees de verhalen

Vastgoed en Facilitair

Naast Wonen met Zorg is Vastgoed en Facilitair belangrijk op iedere locatie. Hier kun je bijvoorbeeld werken als medewerker catering, adviseur eten en drinken, medewerker gastvrijheid, medewerker facilitair of in de technische dienst. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een prettige, veilige en schone omgeving voor iedereen op de locatie. De maaltijd is voor onze cliënten één van de hoogtepunten van de dag. Ook hier kun jij het verschil maken.

Aan de slag bij Wonen met Zorg?

Alle vacatures

Verzorgende IG

Ben jij een zorgzaam persoon met een hart van goud? Wil jij werken in een warme en betrokken organisatie waarin jouw inzet wordt gewaardeerd? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Helpende

Verrijk het leven van onze cliënten met jouw inzet als Helpende Wonen met Zorg.  

Verpleegkundige – Wonen met Zorg

Maak één van onze mooie locaties jouw nieuwe werkplek als Verpleegkundige Wonen met Zorg. 

Medewerker Facilitair (oproep)

Ga aan de slag als Medewerker Facilitair (oproep) en verricht huishoudelijke taken in de appartementen van onze bewoners, de kantoorruimten en onze algemene ruimtes. Een schone leefomgeving hebben wij aan jou te danken. 

Teammanager Wonen met Zorg

Ga jij mee op reis om onze missie, visie en strategie waar te maken?  DSV is een organisatie met een gave missie, visie en strategie. Een stip op de horizon naar 2026. Vanuit onze koers maken we met liefde elke dag waardevol in de zorg. We verleggen met het gedachtegoed positieve gezondheid de focus van zorg naar leven. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de partners om ons heen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de wijk en groeien hierin. Wij zoeken een enthousiaste collega die onze locatie Salem weer een stapje dichter bij onze horizon brengt.Doe jij met ons mee?

Medewerker Welzijn

Het welzijn van onze cliënten vinden we belangrijk. Wat welzijn is, is voor iedereen anders. Voor de ene cliënt is dit bijvoorbeeld een rustig praatje of samen de krant lezen, voor de ander is dit samen naar de bingo in de zaal. 

Activiteitenbegeleider

Ben jij een echte creatieveling met hart voor de zorg? En vind jij het leuk om onze cliënten met persoonsgerichte aandacht een leuke dag te bezorgen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Meelopen

Is direct solliciteren nog iets te spannend? Dat is geen probleem, wij staan klaar om jou te helpen!


Krijg een goed beeld van het werken op locatie en loop een dagje mee met één van onze enthousiaste collega’s. Zij staan voor jou klaar.

Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw vacature er niet bij? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden of maak een vacature alert aan. Zo blijf jij op de hoogte van iedere kans!