Laden . . .

Werken bij Zorg Thuis

Dankzij jou kunnen mensen langer thuis wonen.

Stap in de veelzijdige wereld van Zorg Thuis

Stap in de bijzondere wereld van Zorg Thuis. Daar werk je niet alleen aan hulp en ondersteuning bij mensen thuis, maar maak je ook verschil in het leven van onze cliënten. Bij Zorg Thuis bouw je een hechte band op met de mensen die jouw hulp nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Je wordt een vertrouwd gezicht, iemand op wie ze kunnen rekenen. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp of begeleiding bij dementie, we staan iedere dag klaar om te helpen. Ze kijken uit naar jouw komst. Je maakt deel uit van hun dagelijks leven. Jouw ondersteuning en zorg dragen bij aan hun comfort en kwaliteit van leven.

Het werken in de thuiszorg geeft voldoening. Jij bent van betekenis, want je zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen, omringd door dierbare herinneringen en geliefde familieleden.

Is werken in de wijk wat voor jou? Beleef waardevolle momenten met jouw team bij Zorg Thuis. Samen werken wij vanuit ons hart, bij de mensen thuis.

Zelfstandig en flexibel

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit die werken werken bij Zorg Thuis met zich meebrengt. Je hebt je eigen route in de wijk om zorg op maat te bieden en persoonlijke aandacht te geven. Geen dag is hetzelfde bij Zorg Thuis. Elke ontmoeting is een nieuwe kans om een ​​glimlach op het gezicht van een klant te toveren.

Werk in de thuiszorg bij Zorg Thuis betekent werken met warmte en aandacht. Het is werk waarbij je niet alleen voor anderen zorgt, maar ook voor jezelf. Je draagt bij aan het welzijn van anderen en groeit in je vak door brede ervaring die je op doet.

Werken in een fijn team

Bij Zorg Thuis maak je deel uit van een team dat voor elkaar klaar staat. Samen met je collega’s maak je elke dag waardevol. Je legt de regie zoveel mogelijk in handen van de cliënt en creëert een veilige omgeving. Je kunt rekenen op de ondersteuning en expertise van je team, waarbij ieders bijdrage wordt gewaardeerd. We geloven in fijne samenwerking, waarin we elkaar respecteren, helpen en inspireren.

 

Lees de verhalen

Aan de slag bij Zorg Thuis?

Alle vacatures

Verzorgende IG – Zorg Thuis

Een uitdagende functie, waarbij je iedere dag in elke situatie de best mogelijke zorg levert. En dat niet alleen: je signaleert en bevordert zelfredzaamheid. Vind jij oog hebben voor de mens áchter de zorgvraag net zo belangrijk als wij? Kom dan bij ons werken in één van onze Zorg Thuis teams!

Leefondersteuner Prettig Wonen Thuis danst met cliënt

Leefondersteuner – Prettig Wonen Thuis Duinrand

Vind jij het welzijn van ouderen net zo belangrijk als wij? Als Leefondersteuner ben je een graag geziene gast bij onze cliënten! Naast huishoudelijke taken, ondersteun je de cliënt ook bij een waardevolle dagbesteding. We vertellen je graag meer over onze vacature Leefondersteuner- Prettig Wonen Thuis Vlietstede!

Leefondersteuner – Prettig Wonen Thuis Vlietstede

Vind jij het welzijn van ouderen net zo belangrijk als wij? En tover jij graag een glimlach op gezichten van onze cliënten? Dan vertellen wij jou graag meer over onze nieuwe vacature Leefondersteuner- Prettig Wonen Thuis Vlietstede!

Leefondersteuner – Prettig Wonen Thuis Rustoord

Vind jij het welzijn van ouderen net zo belangrijk als wij? En tover jij graag een glimlach op gezichten van onze cliënten? Dan vertellen wij jou graag meer over onze nieuwe vacature Leefondersteuner- Prettig Wonen Thuis Rustoord!

Verpleegkundige – Zorg Thuis

Stap in de wereld van de ouderenzorg en laat je hart spreken. Als Verpleegkundige bij Zorg Thuis breng je jouw passie voor de zorg naar de voordeur van onze cliënten. Kom één van onze enthousiaste teams versterken!

Vrouw met cliënt van Prettig Wonen Thuis

Helpende Plus – Prettig Wonen Thuis Vlietstede

Ben je opzoek naar een nieuwe baan waarbij je meer tijd kunt besteden aan het welzijn van jouw cliënt? Waarbij je ruimte hebt om even een praatje te maken? Een baan die verder gaat dan alleen zorg verlenen? Kom werken in het gloednieuwe Prettig Wonen Thuis team vanuit onze locatie Vlietstede!

Helpende Plus – Prettig Wonen Thuis Rustoord

Ben je opzoek naar een nieuwe baan waarbij je meer tijd kunt besteden aan het welzijn van jouw cliënt? Waarbij je ruimte hebt om even een praatje te maken? Een baan die verder gaat dan alleen zorg verlenen? Kom werken in het gloednieuwe Prettig Wonen Thuis team vanuit onze locatie Rustoord!

(Coördinerend) Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis Rustoord

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een stapje extra? En lijkt het jou leuk om met een enthousiast team aan de slag te gaan met ons nieuwste zorgproduct? Dan is de functie Coördinerend Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis Rustoord iets voor jou!

(Coördinerend) Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis Vlietstede

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een stapje extra? En lijkt het jou leuk om met een enthousiast team aan de slag te gaan met ons nieuwste zorgproduct? Dan is de functie Coördinerend Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis iets voor jou!

Helpende Plus – Prettig Wonen Thuis Duinrand

Ben je opzoek naar een nieuwe baan waarbij je meer tijd kunt besteden aan het welzijn van jouw cliënt? Waarbij je ruimte hebt om even een praatje te maken? Een baan die verder gaat dan alleen zorg verlenen? Kom werken in het Prettig Wonen Thuis team vanuit onze locatie Duinrand! 

Coördinerend Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis Duinrand

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een stapje extra? En lijkt het jou leuk om met een enthousiast team aan de slag te gaan met ons nieuwste zorgproduct? Dan is de functie Coördinerend Verzorgende IG – Prettig Wonen Thuis iets voor jou!

Meelopen met Zorg Thuis

Is direct solliciteren nog iets te spannend? Dat is geen probleem, wij staan klaar om jou te helpen!


Krijg een goed beeld van het werken bij Zorg Thuis en loop een dagje mee met één van onze enthousiaste collega’s. Zij staan voor jou klaar.

Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met jou op.

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw vacature er niet bij? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden of maak een vacature alert aan. Zo blijf jij op de hoogte van iedere kans!