Laden . . .

Management en 

Ondersteunende diensten

Bekijk onze vacatures bij Management en ondersteunende diensten start jouw betekenisvolle carrière bij DSV.

 

Vacatures

Alle vacatures

Teammanager Wonen met Zorg

Ga jij mee op reis om onze missie, visie en strategie waar te maken?  DSV is een organisatie met een gave missie, visie en strategie. Een stip op de horizon naar 2026. Vanuit onze koers maken we met liefde elke dag waardevol in de zorg. We verleggen met het gedachtegoed positieve gezondheid de focus van zorg naar leven. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de partners om ons heen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de wijk en groeien hierin. Wij zoeken een enthousiaste collega die onze locatie Salem weer een stapje dichter bij onze horizon brengt.Doe jij met ons mee?

Teammanager Prettig Wonen Thuis

Ga jij mee op reis om onze missie, visie en strategie waar te maken?  DSV is een organisatie met een gave missie, visie en strategie. Een stip op de horizon naar 2026. Vanuit onze koers maken we met liefde elke dag waardevol in de zorg. We verleggen met het gedachtegoed van positieve gezondheid de focus van zorg naar leven. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de partners om ons heen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de wijk en groeien hierin. Wij zoeken een pionierende collega die Prettig Wonen Thuis samen met ons projectteam vorm gaat geven!Benieuwd? Lees dan snel verder!

Management en ondersteunende diensten

Bij DSV werken we samen als een hecht team, zowel op kantoor als in de wijken of op onze locaties. Onze zorgverleners worden ondersteund door ervaren en betrokken collega’s op het kantoor, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het bieden van kwalitatieve ondersteuning en zorg aan onze cliënten.

Van administratie tot ICT, van communicatie tot P&O: bij DSV ondersteunen we onze collega’s op alle gebieden. Samen werken we aan de best mogelijke omstandigheden om iedere dag met liefde waardevol te maken.

Inspirerende leidinggevenden

Onze leidinggevenden spelen een belangrijke rol in het uitdragen van onze missie, visie en strategie. Zij:

• zijn rolmodellen van onze kernwaarden liefde, plezier, samen en vakmanschap;

• inspireren en geven richting;

• creëren ruimte voor de talenten van medewerkers;

• realiseren samen met de medewerkers de doelen van DSV;

• denken in kansen en beslissen altijd vanuit onze missie en visie.