Laden . . .

Kwaliteits- of Wijkverpleegkundige

Wil jij met liefde elke dag waardevol maken als Wijkverpleegkundige of Kwaliteitsverpleegkundige? Bekijk onze vacatures en start jouw betekenisvolle carrière bij DSV.

Waar ligt jouw hart?

Alle vacatures

Kwaliteitsverpleegkundige Duinrand

Onze locatie Duinrand is op zoek naar een enthousiaste kwaliteitsverpleegkundige! Ben jij 24 uur per week beschikbaar en draag jij graag verantwoordelijkheid voor de zorgkwaliteit? Dan is deze functie perfect voor jou!

Helaas! Op dit moment zijn er geen gerelateerde vacatures beschikbaar.

Laat het je niet weerhouden om jouw interesse kenbaar te maken via een open sollicitatie! Wil je liever een seintje ontvangen als jouw beschikbaar komt? Maak dan een vacature alert aan om op de hoogte te blijven.

Kwaliteitsverpleegkundige

In de functie van kwaliteitsverpleegkundige heb je een veelzijdige baan met veel afwisseling! Je coördineert de inhoudelijk zorg op de locatie en coacht collega’s op de inhoud van hun werk. Daarnaast plan je werkoverleggen en vind je het leuk om collega’s te enthousiasmeren en mee te denken in oplossingen!

Wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige neem je een belangrijke rol in bij de indicering van de zorg voor cliënten. Zo ontvangen zij de best passende zorg. Je bent de expert bij complexe zorgvragen en collega’s doen een beroep op jouw deskundigheid. Je combineert professionaliteit, ervaring en zelfstandigheid om cliënten zolang mogelijk én zo zelfstandig mogelijk thuis te laten wonen.

Je levert multidisciplinaire zorg in de wijk waarbij herstel, eigen regie én zelfredzaamheid centraal staat. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in de wijk. Je weet daarom je samenwerkingspartners goed te vinden. Je hebt een brede blik en weet als geen ander dat wijkverpleging over veel meer gaat dan alleen zorg verlenen, wijkverpleging ondersteunt het héle leven. We zijn volop in ontwikkeling en je wordt uitgedaagd daarin met ons mee te doen.